Anti-spam

Inloggen als domeinbeheerder

Hieronder kan je inloggen op de anti-spamservice van Mediaraven Hosting en Mediaraven Jeugdwerksites. Gebruik hiervoor je domeinnaam en het wachtwoord dat je eerder via de anti-spamservice hebt ingesteld.

Nog nooit ingelogd op de anti-spamservice? Dan moet je je domeinnaam hieronder eerst registreren aan de hand van je Jnet- of JWS-nummer. Je kan dit registratieformulier ook gebruiken om als domeinbeheerder een nieuw wachtwoord in te stellen voor de anti-spamservice.

Registreren of nieuw wachtwoord instellen

Voor elke domeinnaam waarvan het mailverkeer via Mediaraven verloopt, kan je hieronder een wachtwoord instellen om in te loggen op de anti-spamservice. Gebruik hiervoor je Jnet- (voor hostingaccounts) of JWS-nummer (voor Jeugdwerksites) en het wachtwoord van het controlepaneel Plesk. Eens ingelogd kan je nagaan welke e-mails door het systeem gescand werden, rapporten opvragen en eventuele berichten uit de quarantaine halen.

(bvb. jnet123 of jws123)

Hulp nodig?

Kijk voor meer informatie over de anti-spamservice in onze Kennisdatabank. Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op via hosting@mediaraven.be of telefonisch op (09) 231 82 70.